Suoma Design


Me tarjoamme

Korut – Tuotamme graafisia ja perinteisiä koruja. Korujen materiaaleja valitessamme kiinnitämme huomiota niiden alkuperään ja ekologisuuteen. Esimerkiksi koivuvaneri on kotoisin Lohjalta. Tunnemme ne puut. Korujen suunnittelu ja työ on 100%:sti suomalaista.

Julisteet – Haluamme tuoda matalamman kynnyksen korkealaatuista taidetta juuri Sinun kotiisi. Julisteiden suunnittelussa ja painossa kotimaisuusaste on 100%

Lahja naiselle – Kaikki tuotteemme on suunniteltu lahjoiksi. Vuosipäivänä, syntymäpäivänä tai perus torstaina.

Lahja ystävälle – Ilahduta ystävääsi pienellä paketilla.

 

Yrityslahjat – Kysy ihmeessä suurempia eriä yrityksesi tarpeisiin asiakaspalvelustamme: info@suomadesign.com.

Sisustustavarat – Sivuillemme ilmestyy silloin tällöin pieniä uusia kauniita kulutustarvikkeita sekä kotisi kaunistuttajia. 

Jos kiinnostuit yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä: +358415380658

 

 


Instagram

Arvonnat – Instagram sivuillemme tulee aika ajoin arvontoja, joista voit voittaa tuotteitamme omaksesi. 

Seuraaminen kannattaa – Ilmoitamme uusista tuotteista sekä arvonnoista Instagramin kautta. 

Jakaminen sallittua– Jos pidit tuotteistamme, jaa ihmeessä #suomadesign kommenttiisi. Siitäkin saatamme palkita, ihan yllättäen.


Mikä on Suoma?

Su Oma –Juuri sinulle  

Suo maa – Suomen luonto puhuttelee meitä jokaisena vuodenaikana. Suot ovat meille suomalaisille ja Suomen luonnolle arvokkaita. Siksipä lahjoitamme 5% Suoma Designin tuotosta vuorovuosin luonnonsuojeluun liittyvään kohteseen.

Suoma – Pieni Suoma-tyttö jouksee metsäpolulla pellavamekossaan. Lapset ovat meille tärkeitä. Joka toinen vuosi lahjoitamme 5% tuotostamme lapsiin- ja nuoriin liittyvään hyväntekeväisyyskohteeseen. 

Suomalaiset – Rauhallisuus, selkeys ja korkea työmoraali. Räntäsäällä ja hellepäivän päätteeksi lämmitämme saunan ja istumme hiljaa, välillä lauteilla ja välilillä höyryävinä laiturilla. Silloin on helppo herkistyä ympäristölle. Suurin osa Suoma Designin työstä on suomalaista. Muotoilu ja suunnittelu 100%sti.

Koti, maa – Tarjoamme kotiisi kauneutta, jossa näkyy ja tuntuu maa, luonto. 

S(u)oma – Somaa ja omaa.