Suoma Design

Mikä Suoma Design on?

Suoma Design on tarkoitettu ihmisille, jotka jakavat nautinnon pienistä kauniista asioista, luonnosta ja sen rauhasta. Sellaisille, joita autenttinen ja raikas Suomen luonto puhuttelee. Yrityksen syntyyn liittyvät pitkät kävelyretket Fiskarsin metsissä, suomalaisen huippulaadukkaan käsityön ja taiteen tarkkailu aitiopaikalta sekä taiteilu ja käsillä tekeminen, jotka kaikki ovat innostaneet vuonna 2017 yrityksen perustamiseen. 

Yrityksen logossa - maitokahvin värisessä joutsenessa - tiivistyy monta asiaa. Suomalaiselle ne kuvaavat vapautta, puhtautta, ympäristöystävällisyyttä - joita Suoma myös yrityksenä haluaa viestittää. Nämä toivon linnut, origamijoutsenet, kertovat lisäksi universaalin, kauniin tarinan hyväntahtoisuudesta. Yrityksen perustajien elämässä nämä linnut ovat kulkeneet pitkän matkan ja niihin liittyy henkilökohtainen tarina toivosta. Uusia taiteltuja lintuja ilmestyy aika ajoin, oheistuotoksena hyvistä kahvihetkistä. 

Suoma Designin arvot

Ekologisuus –  Kestävyys tuotannon kaikissa vaiheissa ovat meille tärkeitä. Valitsemme tuotteisiimme mahdollisimman luontoystävällisiä materiaaleja.

Laatu – Käytämme tuotteiden valmistuksessa laadukkaita materiaaleja ja valitsemme yhteistyökumppanimme harkiten. Tavoitteenamme on, että tuotteemme kestäisivät aikaa niin laadultaan kuin designiltaan.

Kauneus – Yksi antiikin kolmesta suuresta pääarvosta. Toivomme tuotteidemme tuovan sinullekin levollisuutta ja mielihyvää.

Kohtuus – Laatu korvaa määrän. Emme tuota mitä vain. Toivomme sinunkin löytävän valikoimastamme jotakin. Muistathan kohtuuden; osta vain tarpeeseen.